Hoppa till sidans innehåll

Stjärnorna utmanar Säfva Ridklubb

23 SEP 2015 21:08
Den 11 oktober cirka kl 12.00 (se anslag om vilken tid som gäller) så är det dags för stjärnornas hoppning i Säva Ridcenters ridhus.
  • Skapad: 23 SEP 2015 21:08

Stjärnorna ska vässa sin ridsportform på Säva Ridcenter inför finalen på Friends och vi bjuder därför in er alla i klubben och ridskolan att komma och titta. Stjärnorna rider sin finalhoppning  på söndagen den 29 november i Friends Arena. Programmet som spelas in hos oss den 11 oktober sänds i Barnkanalen den 25 november.

Läktaren har sin begränsning och vi tar max 100 personer. Vi har därför bestämt att de aktiva i klubben och deras familjer har förtur.

OBS! Eftersom det finns 100 platser gäller först till kvarn. Sista anmälningsdag innan anmälan är öppen för alla är söndag 27 september kl 18.00. Från och med söndag går inbjudan ut till alla andra. Anmäl dig genom att maila:  This is a mailto link och berätta om du är medlem, aktiv i klubben eller anhörig.

Vi har valt ut fem av våra stjärnor enligt reglerna aktiva i stallet, mellan 8-12 år och flickor och pojkar. De utvalda som ska tävla mot stjärnorna är Hilda Carlsson, Karin Jerpdal, Lina Gjertz, Maya Weekes och William Mineur. Vår lagledare är Angelica Mattsson.

De kommer att möta fem stjärnor (den sjätte är upptagen). De som startar i finalen är; Behrang Miri, Lisa Misslissibell Jonsson, Happy Jankell, Oscar Zia, Anders Ankan och Doreen Månsson. Deras lagledare är Richard Olsson. De har med sig sina egna hästar som ska träna att rida inför publik och där har du en viktig roll!

Kom och heja!

Ni kan läsa om stjärnorna här.

Skribent: Lena Zettergren

Våra samarbetspartners

Postadress:
Säfva RK - Ridsport
Gryta Säva 25
74963 Örsundsbro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info