Hoppa till sidans innehåll

Strömsholm

08 JUN 2015 21:51
Denna småregniga morgon samlades US och ett gäng förväntansfulla medlemmar vid spången på Säva för att åka till Nationaldagstävlingarna på Strömsholm.
  • Skapad: 08 JUN 2015 21:51

Strömsholm bjöd på en härlig slottsmiljö och ett stort utbud av hoppning, dressyr, fälttävlan, shopping och knäckepizza.

Några provade på den mekaniska hästen vilket var jobbigare än man kunde tro. Andra lyckades få autograf av och selfie med Charlotte Haid Bondergaard som var på plats och tävlade...det var stort.

Det var häftigt att se de stora fälttävlanshindren och vi gick nästan ett helt varv runt banan i jakt på vattenhindren som vi till slut hittade. Jag imponeras av ryttarnas och hästarnas mot när de rider an stora och smala hinder utan att tveka.

På hoppbanan fick vi se duktiga ekipage i laghoppning för både ponny och häst och på dressyrbanan dansade vackra dressyrhästar till musik.

Hoppas att alla hade en lika rolig dag på Strömsholm som jag. Alla var på ett strålande humör hela dagen och det flöt på bra. Det var trötta fötter som till sist nådde bussen uppe vid slottet för att åka hem igen.

Tack ungdomssektionen för att ni anordnade denna resa! Ni är toppen!

Skribent: Lena Zettergren

Våra samarbetspartners

Postadress:
Säfva RK - Ridsport
Gryta Säva 25
74963 Örsundsbro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info