information till klubbens medlemmar

I söndags flyttade styrelsen för Säfva ridklubb våra tillhörigheter från Säva Ridcenter. Anledningen är att klubben från och med årsskiftet inte längre har något avtal med ridcentret.

Styrelsen har meddelat ridcentret att flytten skett och även erbjudit oss att låna ut den utrusning (hinderstöd och bommar) som de eventuellt kan tänkas behöva denna vecka. Det finns hinder och stöttor kvar, utrustning som Säva ridcenter äger.

Varför hämtade vi tillhörigheterna nu? Den enkla anledningen är att det var det tillfället då flera kunde hjälpa till att bära och köra. Vi jobbar ideellt med ridklubben och har både arbeten, skola och diverse julaktiviteter att ta hänsyn till. Det fanns och finns inga baktankar eller någon (ill)vilja att jäklas med någon. Det handlar bara om respekt för varandras tid.

Vi får höra att vi blivit polisanmälda och att vi har lekt Grinchen. Det är tråkigt att höra. Vi har flyttat klubbens tillhörigheter, inte tagit något som inte är klubbens. Om du har några frågor, hör gärna av dig direkt till oss i styrelsen.

Rulla till toppen