Hoppa till sidans innehåll

Funktionärssystem


~ Information om vårt sätt att engagera funktionärer ~

Tävlingsgruppen i Säfva RK har bl.a. till uppgift att arrangera tävlingar, både klubbtävlingar och lokala tävlingar. Tidigare har en av de tyngsta uppgifterna för våra tävlingsledare varit att engagera funktionärer. För att råda bot på det kommer vi under året att prova två olika lösningar:

1) För att få starta på en klubbtävling måste man tillhandahålla en funktionär.

2) De ryttare som har löst licens för klubben måste vara funktionär på minst en, två eller tre lokala tävlingar under året. Vi har inte räknat ut hur många tävlingar man måste vara funktionär på ännu, för i nuläget vet vi inte hur många licensierade ryttare vi har. Vi återkommer så snart vi vet!

Funktionärer vid klubbtävlingarna kan vara en förälder, ett syskon, en kompis – ja, i stort sett vem som helst! Man måste inte vara van eller kunnig med hästar för att vara funktionär, för det finns flera uppgifter där man kan bidra utan att komma i närkontakt med hästarna.

För att få tillräckligt med funktionärer till våra lokala tävlingar kommer vi alltså att engagera de ryttare som har löst licens för klubben. Vi ser ju helst att man anmäler sig frivilligt, men gör man inte det så blir man kontaktad av tävlingsledningen inför någon eller några av tävlingarna.

Man får gärna, när man anmäler sig som funktionär, önska vilken roll man vill ha under tävlingsdagen. I menyn till vänster finns en beskrivning av de olika funktionärsrollerna.

Om du har frågor är du välkommen att skicka dem till tävlingsgruppen: This is a mailto link.

Väl mött vid våra kommande tävlingar!

/Tävlingsgruppen

Uppdaterad: 26 APR 2010 22:48 Skribent: Karin Eriksson

Våra samarbetspartners

Postadress:
Säfva RK - Ridsport
Gryta Säva 25
74963 Örsundsbro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info