Gratis föreläsning om att bemöta barn och unga med osynliga funktionsnedsättningar

Den 6 december bjuder Upplands Ridsportförbund på en föreläsning för att ge ridlärare, tränare, ledare, lagledare och föräldrar tillgång till kunskap om hur man bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsnedsättningar som exempelvis ADHD och Aspergers syndrom, och andra neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF).

Vad du får lära dig

Du som deltar kommer att få lära dig hur du ska lyckas i ditt ledarskap genom att använda verktyg som bygger på framförhållning, struktur och tydlighet Det passar alla barn och ungdomar, men barn och ungdomar med NPF behöver det i större utsträckning.

Om föreläsaren

Föreläsningen Den förutsägbara ledaren hålls av Måns Lööf som till vardags arbetar med barn och unga med särskilda behov inom barn- och ungdomspsykiatrin i Gävle. Han har bland annat medverkat i Fatta familjen, Superungar och Superföräldrar, samt skrivit böckerna Idrott för alla och En fungerande idrott för alla.

Tid och plats

Föreläsningen ges två gånger den 6 december, antingen klockan 15:00–17:00 eller klockan 18:30–20:30. Båda föreläsningarna äger rum på IFU arena (coachloungen) i Uppsala.

Gratis för medlemmar

Det är gratis att gå på föreläsningen Den förutsägbara ledaren för den som är medlem i en förening ansluten till Upplands ridsportförbund (kontroll görs mot föreningarnas medlemsregister). Det går bra att gå även om du inte är medlem, men då kostar det 200 kronor per deltagare.

Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdag är 30 november. Anmälan är bindande.

Antalet deltagare är begränsat till 40 personer per föreläsning.

Mer information

Upplands ridsportförbund. 

Anmäl dig här

Gå till anmälningssidan. 

 

 

Rulla till toppen