Årsmöte med upplösningsbeslut av klubben i januari

gavel, auction, hammer-3577060.jpg

Tänk vad snabbt hösten gjort sig påmind. När vi sågs på medlemsmötet det 17 september gick det knappt att skönja några höstfärger, men nu skiftar naturen färg med besked.

Vi i styrelsen vill tacka alla medlemmar – och före detta medlemmar – som hört av sig till oss efter beslutet om att upplösa klubben. Era samtal har bekräftat att vi gör det som är rätt, trots att det har varit ett svårt beslut att fatta. Vi hänvisar än en gång till vår artikel Frågor och svar om beslutet att upplösa Säfva ridklubb.

Årsmöte krävs för att upplösa klubben

Det krävs enligt våra stadgar ytterligare ett beslut för att bekräfta att det är medlemmarnas vilja att upplösa klubben. Eftersom detta andra beslut behöver vara ett årsmöte (2024) kommer vi att lägga det så tidigt som möjligt i januari. Så fort styrelsen fattat beslut om datum kommer vi att skicka ut ett förhandsmeddelande om tid och plats, vilket ska göras minst en månad i förväg.

Vi vill även betona att det inte går att rösta med fullmakt på årsmötet. De som vill delta i beslutet måste alltså vara på plats för att kunna rösta på årsmötet.

För att undvika eventuella missförstånd vill vi än en gång understryka att den verksamhet som Säva ridcenter bedriver är oberoende av Säfva ridklubb.

Rulla till toppen